0898 469 074; 0878 469 074 pumpalovi@abv.bg

УДОБСТВА

Механа

В механата гостите могат да опитат типични за региона специалитети и местни ястия. През зимата гостите ще се почувстват уютно до камината и могат да опитат нещо приготвено на жар, и да полеят мезатата с домашно приготвени вина.

Екскурзии

Организират се и пикници. Екскурзии до забележителностите в региона:

Ски и сноуборд

Къщата разполага със ски и сноуборд обурудване. За начинаещите има ски училище – групово и индивидуално. Осигурява се транспорт до ски зоната.

Басейн

В града има и минерален плаж Алфа спа, който е с характерната за града минерална лековита вода. Добринище е известен балнеологичен център. Има 17 карстови извора. Един от тях е наситен със сребърни йони – помага при очни заболявания, повърхностни рани.  Има и обществена минерална баня – с два басейна – мъжки и женски. Балнеолечение с гореща минерална вода. Тя  е елексир за тялото и възстановява мускулния тонус след продължително натоварване.

Новият минерален плаж в Добринище е един от най-модерните открити балнео-комплекси в България. Състои се от два басейна (единият за деца), детска площадка, много зеленина, мокър бар и ресторант.

Уникалното съчетание на топла минерална вода с прохладен планински климат е повече от достатъчно за една приятна почивка през лятото.